B.B. Erzurumspor'da kazanlar kaynamaya başladı!

Spor Toto 3. Lig 1 Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı ve 10 kişi kalan Erzin Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuç Mavi-Beyazlı camiayı karıştırdı.

Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1 Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı Erzin Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. 

Ligin ikinci yarısına Teknik Direktör değişikliği ve yeni oyuncu transferleriyle başlayan Mavi- Beyazlılar adeta dökülüyor. Takıma ikinci yarıda kurtarıcı olarak Pendikspor'dan transfer edilen Fahri Tatan her maç banko oynarken, takımda birinci yarının flaş isimleri Emre Hasan Balcı ve Doğancan gibi oyuncular ise forma şansı bulamıyor.Yaptığı transferler yaşa takıldığı için yedek kulübesinde takıma katkı sunacak oyuncusu olmayan  B.B.Erzurumspor, bugün Erzin Belediyespor'a da farklı mağlup oldu.

10 KİŞİ  OYNAYAN TAKIMDAN FARK YEDİLER
 
B.B. Erzurumspor, Erzin deplasmanında maçın  ilk dakikasında İlyas Kubilay Yavuz'un penaltı golüyle 1-0 yenik duruma düştü. 24 Dakikada Erzin Belediyespor'dan Hasan Can Şay'ın kırmızı kartla oyun dışı kaldığı ve B.B. Erzurumspor'dan Serdar Deniz'in penaltı golüyle eşitliği sağladığı maçta ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına 10 kişi kalan  rakibine karşı bir türlü oyun üstünlüğü kuramayan, oyunu değiştirecek futbolculardan yoksun yedek kulübesiyle adeta maçı kaderine terk eden Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ligin ikinci yarısında görev aldığı  6 maçta, aldığı 3 mağlubiyet ile tartışma konusu oldu.

Mavi-beyazlılar, Erzin deplasmanında 67 Dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle tekrar geriye düştü.

85 Dakikada Yasin Verdal'ın attığı golle B.B.Erzurumspor, Erzin deplasmanında 3-1 mağlup ayrıldı.

TAKIM KADROSUNU ALBAYRAK MI YAPIYOR?

66.Dakika 10 kişi oynayan rakibine 3-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Mavi-Beyazlı ekipte Başkan Ali Demirhan ve teknik yönetimi sorgulanmaya başladı.

Ligin ikinci yarısına teknik direktör  ve yönetim değişikliği ile başlayan B.B Erzurumspor da ilk yarıdaki başarılı takımdan eser kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in tam desteğini arkasına alarak yaptığı transferlerle tartışılan Başkan Demirhan, kulübün hem mali dengelerini hem de saha içi dengelerini bozmakla suçlanıyor.

Ligin ikinci yarısında Teknik Direktör Besim Durmuş'u gönderip yerine Ahmet Yıldırım'ı getiren Ali Demirhan'ın, kafasına göre astronomik rakamlarla kadroya giremeyecek ve yaş sınırına takılan oyuncuları transfer etmesi Mavi-Beyazlı camiayı çileden çıkardı.

Yeni Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın takım üzerindeki otoritesini yitirdiği maç kadrolarını Mehmet Albayrak ve Ferit Erişçi ile birlikte yaptıkları iddia ediliyor.  İlk yarının flaş isimleri Emre Hasan Balcı ve Doğancan bu çekişmeden dolayı kadroda yer bulamazken, Hüseyin Cihan ve Fahri Tatan gibi isimlerin her maçta 90 dakika forma giymesi tepki topluyor.

FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENDİ Mİ?

Yaptığı her açıklamada hiç bir maddi sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Başkan Ali Demirhan'ın, son yönetim değişikliği ile birlikte kulübün mali dengelerini de alt-üst ettiği belirtiliyor. Takımın aldığı başarısız sonuçların direk sorumlusu olarak gösterilen Başkan Demirhan'ın, ikinci yarıda alacağı olan bir çok futbolcuya hiç bir ödeme yapmadığı hatta bir çok futbolcunun  peşinatlarının bile tam olarak ödenmediği belirtiliyor.

KAZANLAR KAYNAMAYA BAŞLADI... HESAP VAKTİ!

Kazanların kaynamaya başladığı Mavi-Beyazlı camiada Başkan Ali Demirhan'ın kulübü şahsi şirketi gibi yönetmeye başladığını belirten bir çok yönetici, ''Başkan Erzurumspor adını kendine bir zırh olarak kullanıyor. Erzurumspor'u ticari işleri için araç haline dönüştürüyor. Bu gidişata artık birlerinin dur demesi ve bu kentin takımının hak ettiği konuma gelmesi için hesap sormasının vakti geldi de geçiyor'' diye konuşuyor.

BAŞKAN SEKMEN: ERZURUMSPOR ARZULADIĞIM YERDE DEĞİL

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, hafta içi Erzurum Ajans'a verdiği özel röportajda Erzumspor'un henüz arzuladığı yerde olmadığını belirterek  kulüp yönetiminde önümüzdeki günlerde yeni değişimlerin olabileceği sinyalini vermişti. 


Başkan Sekmen, yaptığı açıklamada. ''Tabi netice olarak spor bu,  sporda her zaman istediğimiz neticeyi alamayabiliriz.  Ama arzumuz Erzurumspor'u daha güzel bir yerlere taşımak. Benim de bütün arzum, niyetim, desteğim budur. Biliyorsunuz Erzurumspor'a belediye başkanı olarak  ben çok büyük destek verdim.

Erzurumspor ile ilgili sorunları herkes biliyor. Ben, Erzurum'u büyük bir beladan kurtardım. Bu anlamda daha çok şey yapacağız. Bunu da açıkça söyleyeyim futbol olarak henüz arzu ettiğim seviyede değiliz. Tabi işlerin yoğunluğundan şimdilik bu alanda çok yoğun bir mesai harcayamıyorum. Ama gerekirse orada da yeni bir şey yaparız.''


20.02.2016 19:55:16