BB Erzurumspor iddialı hazırlanıyor

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Erzurumajans-Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, rnyeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik Patron Taşkın rnGüngör, Erzurumspor'u layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

rnÜçüncü etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren mavi-beyazlı takım, rnTeknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde antrenmanlarını sürdürüyor. rnMorallerin yüksek olduğu takımda futbolcular yeni sezona iddialı rnhazırlanıyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktör Taşkın rnGüngör, 15 Temmuz'da başlanılan kamp çalışmalarının tüm hızıyla devam rnettiğini ve transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyledi. rnBüyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktör Taşkın Güngör, rn"Büyükşehir Belediye Erzurumspor yeni bir takım. Geçen yıldan az sayıda rnarkadaşın olduğu takımda bu sezon mümkün olduğu kadar isabetli transfer rnyaparak kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Tabi burada temel düşüncemiz rnzirveyi zorlayan ve zirvede kalmak isteyen sonuç olarak da lig sonunda rnzirvede bitirmek isteyen bir takım olmayı hedefliyoruz ve bu doğrultuda rnçalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak eksikliklerimiz var. Kadro rnderinliğini sağlayacak alternatif sporcularımıza ihtiyacımız var ama rntransfer olsun diye transfer yapamayız. Transfer çalışmaları için rnuğraşıyoruz bunun yanı sıra idareci arkadaşlarda elinden gelenleri rnyapıyor. Transfer listemizde şuanda almak istediğimiz birkaç arkadaşımızrn var. Bunun yanı sıra takım taktiksel ve takım oyunu olarak aldığı rnmesafede sevindirici. Özellikle Alanya maçındaki oyun fena bir görüntü rnvermedi. Takım kendini yavaş yavaş topladı gibi gözüküyor ama daha rnmesafe almamız gerekecek. Bu uzun maratonda lig sonuna kadar istikrarlı rnduruşumuzu devam ettirmemiz gerekiyor." dedi.

ERZURUM GİBİ BÜYÜK BİR ŞEHRİN ARTIK 3.LİGDE DURMAMASI GEREKİYOR

rn Sporcuların çalışmalarından ve performansından oldukça memnun rnolduklarını ifade eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, bu sezon rnErzurumspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Güngör, "İyi bir rngrup yakaladığımızı düşünüyorum ve bu durumda inşallah sahaya yansır. rnErzurum layık olduğu yere bu sezon gelmesi gerekiyor. Erzurum gibi büyükrn bir şehrin artık 3.ligde durmaması gerekiyor biz bunun bilincinden ve rnfarkındayız. 1 Eylül'e kadar transfer süresi devam edecek. Bu süreyi en rniyi şekilde tamamlayıp eğer kadromuzda eksiklik olan bölgelere takviye rnyapabilirsek lige daha iyi ve güvenli bir şekilde başlarız. Umarım her rnşey istediğimiz gibi gider hedeflediğimiz noktaya ulaşırız." şeklinde rnkonuştu. 

22.08.2014 13:30:00