B.B Erzurumspor, ikinci yarıya teşekkürle başlıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Yönetimi Ligin ikinci yarısına başlamadan teşekküre başladı...

Erzurumajans-Spor Toto 3 Lig 1. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor (B.B Erzurumspor) Yönetimi, ligin ikinci yarısına teşekkürle başladı.


Ligin birinci yarısını 31 puanla liderin 4 puan altında ikinci sırada bitiren B.B Erzurumspor Yönetimi, ikinci yarıya işte bol teşekkürlü bu basın bülteniyle başladı:


''26/12/2015 Tarihinde olağanüstü kongresi  yapılan kulübümüzün  yeni yönetim kurulu hemen toplanarak görev dağılımını yapmış, akabinde hızlı bir şekilde  ligimizin ikinci  devre çalışmalarına başlamıştır. Öncelikle yeni hoca ve yeni transfer yapılmış , kamp programı belirlenmiştir. 20.12.2015 tarihinde Antalya da  başlayan kamp programımız 18 gün sürmüş  başarılı ve uyumlu bir kamp doneminin  ardından  07.01.2016 tarihinde  kampımız sona ermiştir. 10.01.2016 tarihinde 2. devre maçlarımız başlayacak olup  ilk maçımız olan YeşilBursa  maçı için takımımız 07.01.2016 günü  Bursaya gecerek maç gününü beklemeye başlamıştır. Yeni yönetimimiz, yeni  hocamız ve yeni transferlerimizle  2. devreye hazır olan takımımızın şampiyonluğa olan inancı tamdır .


Kamp programı boyunca  bugüne kadar , gerek yeni hocamızın ve transferlerimizin yapılmasında , yine takımımızın Antalyada yapmış olduğu kampın sorunsuz ve huzurlu geçmesi, akabinde maçlara hazır hale gelmesi konusunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen  maddi -manevi destekleri ile her zaman kulübümüzün  yanında olan , başta  Onursal Başkanımız ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SEKMENbeye.


Erzurum ve Türkiyenin  gözbebeği , gururumuz Bursa Millet Vekilimiz  ve İç İşleri BakanımızSayın  Efkan ALA beye.


 Maddi katkılarından dolayı Erzurum Millet Vekilimiz  Sayın Zehra  TAŞKESENLİOĞLUhanıma.


Takımımızın Antalya kampını üstlenen Erzurum Millet Vekilimiz  Sayın Organ DELİGÖZ beye.


Her zaman yanımızda olan büyük  şanlı taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimiz  ve şükranlarımızı  arz ederiz.''


ERZURUMSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞI


07.01.2016 23:15:33