Baykan: ''Seferber olduk''

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Twitter hesabından Palandöken, Konaklı ve TOHM Merkezi ile ilgili yaşanan sıkıntılarla ilgili düşüncelerini Twitter hesabı aracılığı ile sosyal medyada twettleyip, görüşlerini açıkladı.

Erzurumajans-Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Twitter hesabından Palandöken, Konaklı ve TOHM Merkezi ile ilgili yaşanan sıkıntılarla ilgili düşüncelerini Twitter hesabı aracılığı ile sosyal medyada twettleyip, görüşlerini açıkladı.

Baykan, özelleştirme ile ilgili Erzurum'da kayak merkezlerinde yaşanan sıkıntılardan Kayak Federasyonu'nun da haberdar olduğunu belirtti. Baykan twitter her hesabından şu görüşlere yer verdi: "Tesisler ile ilgili yapılan çalışmalardan kayak federasyonumuzun da haberdar olduğunu belirtmek isterim. Ücretsiz bir şekilde sporcularımızın kullanımında olmasını hedeflediğimiz çalışmaya özelleştirme idaresi başkanımızda tam destek. Sporcularımızın tesislerden faydalanması ve kule oteli de dahil sıkıntıları aşmak için özelleştirme idaresi başkanlığı ile görüşmeler sürüyor."

10.02.2014 14:28:59