Başkan Sekmen: STK ve muhtarlar önemli aktör

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sivil toplum kuruluşlarının (STK) üyeleri ve muhtarların katıldığı iftarda, STK'lar ve muhtarların sorunların ortadan kaldırılmasında önemli bir aktör olduklarını bildirdi.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sivil toplum kuruluşlarının (STK) üyeleri ve muhtarların katıldığı iftarda, STK'lar ve muhtarların sorunların ortadan kaldırılmasında önemli bir aktör olduklarını bildirdi.

Olimpiyat Park'ta düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Mehmet Sekmen, STK ve muhtarların Erzurum ile ilgili fikirlerini her zaman önemsediğini bildirdi. Sekmen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Toplumun ihya ve inşasında siz sivil inisiyatif kuruluşları ve muhtarlarımızın proje, düşünce ve fikirlerini her zaman önemsediğimi bu güzel birlik sofrasında bir kez daha ifade etmek istiyorum. İlimizdeki sivil toplum kuruluşları, şehrimizin ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda gördükleri işlevleriyle Erzurum için önemli birer aktör haline gelmişlerdir. STK'lar yapmış oldukları etkinlik ve faaliyetleriyle ilgili oldukları konularda toplumu bilinçlendirmektedirler. Yerel yönetimin hamisi olan siz değerli muhtarlarımızla beraber yerleşim yerlerinin sorunlarını çözmek için sahada birlikte görev yapıyoruz. Mahalleler ve şehrimiz arasındaki entegrasyonu sağlayan muhtarlarımız ve Erzurum'un gelişimine katkıda bulunan sivil inisiyatif kurumlarımızla birlikte inşallah kentimizi zirveye taşıyacağız. Erzurum'u sizlerle birlikte hazırlayacağımız projeler, inovatif ve yenilikçi düşüncelerle lider bir kent yapacağız. Üreten, ürettiğini kazanan ve memleketten kazandığını yine memleketin toprağına harcayan bir Erzurum'u sizlerle birlikte, el birliğiyle inşa edeceğiz."

02.07.2016 19:17:28