Başkan Küçükler'e büyük ödül

“Siyasetin Ödülleri” sahiplerini Ankara’da buldu. Siyaset, sanat, iş dünyası, medya ve spor dünyasından tanınmış isimlerini bir araya geldiği gecede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, “Yılın Büyükşehir Belediy

Erzurum Ajans-“Siyasetin Ödülleri” sahiplerini Ankara’da buldu. Siyaset, sanat, iş dünyası, medya ve spor dünyasından tanınmış isimlerini bir araya geldiği gecede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü aldı.
Siyaset Dergisi, 18’inci kuruluş yıldönümünü “Siyasetin Ödülleri” adıyla düzenlediği özel bir organizasyonla kutladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın “Yılın Bakanı” ödülünü aldıkları gecede, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü ise, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler aldı. Küçükler’in ödülünü Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz verdi.
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’a hizmet etmek bizim için onurdur şereflerin en büyüğüdür. Çünkü Erzurum’un insanı en kaliteli hizmetlere layıktır” dedi.
Başkan Küçükler, şunları söyledi: “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, şahsımıza gösterilen bu teveccüh karşısında çok büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yöneticiler olarak bizler, şahsımıza tevdi edilen her bir ödülü, hizmet basamaklarını çok daha süratli bir biçimde tırmanmamızı sağlayan birer yol arkadaşı olarak görüyoruz. Yani yayın dünyasının ve bu dünyayı var eden kamuoyunun desteğinin yanımızda olduğunu bilmek, bizler için en büyük moral ve motivasyon kaynağı olsa gerek…
Dolayısıyla layık görüldüğümüz bu ödülü, insanımıza hizmet etme amaç ve inancımızın bir nişanesi olarak kabul ediyoruz”

BAŞKAN KÜÇÜKLER, GECEYE KATILAN KONUKLARA ERZURUM’U ANLATTI…

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Siyasetin Ödülleri” organizasyonuna iş, sanat, spor ve medya dünyasından tanınmış birçok ismin katıldığına dikkat çekerek, “Programa katılan konuklarla bir araya gelme ve Erzurum’a dair bilgiler aktarma imkanı da bulduk. Erzurum’un sahip olduğu tabii ve doğal güzelliklerinden, zengin tarihi ve kültürel birikiminden bahsettik. Özellikle dizi ve sinema sektörü için Erzurum’un eşsiz bir mekan olabileceği yönündeki görüşlerimizi ilettik ve bu potansiyeli görmeleri için yapımcıları ve oyuncuları şehrimize davet ettik” dedi. 

13.06.2012 15:00:04