Başkan Küçükler ev gezilerini sürdürüyor!..

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ev gezilerini sürdürüyor. Eve toplantılarında 7 yıllık başkanlık süresince yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Küçükler, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ev gezilerini sürdürüyor. Eve toplantılarında 7 yıllık başkanlık süresince yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Küçükler, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Düzenlediği mahalle ve ev toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bir yandan sorunları dinlerken bir yandan da hizmetlerini anlatıyor. Halkla istişare toplantılarında 7 yıllık dönemini anlatan Küçükler, “Kentin her mahallesine eşit hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz. Belediyenin tüm imkanlarını Erzurum insanına hizmet için seferber ettik. Rutin hizmetlerin yanı sıra kentsel dönüşümde de dev adımlar attık. Gündüz mesaisini projelere harcarken akşamları da vatandaşlara bu hizmetleri anlatıyoruz. Sorunsuz ve daha yaşanabilir bir Erzurum, en büyük hedefimiz. Bunu gerçekleştirmek için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


10.03.2011 16:35:00