Bakan Yazıcı tesislere hayran kaldı!..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 2011 Üniversiade kapsamında yapılan tesislere hayran kaldığını dile getirdi. Yazıcı, Bu tesisler ülkemiz için gurur kaynağı dedi.

Erzurum Ajans-Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 2011 Üniversiade kapsamında yapılan tesislere hayran kaldığını dile getirdi. Yazıcı, “Bu tesisler ülkemiz için gurur kaynağı” dedi.

Atatürk Üniversitesi’nde yapılacak olan yeni binaların temel atma törenleri için Erzurum’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, çıkarma yaptığı Erzurum’da ayağının tozu ile 2011 Üniversiade kapsamında yapılan spor tesislerini gezdi. Türk Telekom Atlama kuleleri ile kule otelde incelemelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı tesislere olan hayranlığını dile getirdi. Tesislerin mükemmel olduğunu vurgulayan Yazıcı, “Bu tesisler Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yapılmış ve ülkemizin yüz akı olan tesislerdir. Böylesine güzel spor tesislerinin Erzurum’da ve ülkemizde bulunmasından dolayı mutluyuz” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın atlama kulelerinde yaptığı incelemelerde Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri hazır bulundu.


01.10.2011 01:18:00