Bakan Ramazanoğlu, çocuklara verdiği sözü tuttu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, devlet koruması altında barınan çocuklara bir öay önce verdiği sözü yerine getirmek için dün 6 saatliğine Erzurum'a geldi.

Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, devlet koruması altında barınan çocuklara bir öay önce verdiği sözü yerine getirmek için dün 6 saatliğine Erzurum'a geldi.

Tarifeli uçakla dün saat 09.30'da Erzurum'a gelen Bakan Sema Ramazanoğlu'nu havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve mülki amirler karşıladı. Bakan Sema Ramazanoğlu ayağının tozuyla İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığınca Erzurum Palandöken'de Polat Erzurum Resort Hotele gitti. Seminerde bulunan vali yardımcıları ve kaymakamlardan, devlet koruması altında bulunan çocukların kaldığı evleri çat kapı denetlemelerini isteyen Bakan Sema Ramazoğlu, bir ay kadar önce verdiği sözü tutarak Erzurum Özel Eğitim İş Uygulama Merkezine geçti. Burada otizm ve down sendromlu çocukların el işi faaliyetlerini inceleyen Ramazanoğlu, çocuklarla birlikte öğle yemek yedi. Yemek sonrası çocukların söylediği şarkıları dinleyen Bakan Sema Ramazanoğlu, merkezden ayrılırken işitme engelli bir grup çocukla da işaret diliyle konuştu.

Daha sonra Aziziye ilçesinde bulunan Çocuk Destek Merkezini (ÇODEM) de ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu buradaki incelemelerinin ardından saat 15.30 sıralarında uçakla Erzurum'dan ayrıldı.

26.03.2016 16:41:12