Aziziye'de yeni imar yolları açılıyor!..

Erzurum'un konutlaşma açısından gözde yerlerinden biri olan Dadaşkent'te yeni imar yolları açılıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’un konutlaşma açısından gözde yerlerinden biri olan Dadaşkent’te yeni imar yolları açılıyor. Aziziye Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçenin Abdulhamit Han ve 200 Evler Mahallesi’nde 15, 17, 20 ve 25 metre genişliğinde imar yollarının açılması çalışmalara sürüyor. Toplam 150 bin metrekare imar yolunun açılması, ilçenin gelişmesi ve konutlaşması açısından da büyük önem taşıyor.

AZİZİYE BÜYÜYOR, GELİŞİYOR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin şehircilik açısından büyük mesafe kat ettiğini belirterek, “Yeni imar yolları, ilçemizin gelişmesi ve büyümesi anlamına geliyor ki, bu da bölgemizin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğinin göstergesidir.” dedi.

Yeni imar yollarının ilçenin şehircilik açısından gelişimini sağlamak amacıyla atılan önemli bir adım olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Günü kurtarmak amacıyla değil, ilçemizin yarınlarını oluşturmak, sağlam zeminler üzerine oturmuş bir Aziziye oluşturmak için çalışıyoruz. İlçemiz yapılaşma açısından parmakla gösterilen örnek bir ilçe ve yapılaşmanın olduğu mevcut alanlarda yollar çok geniş ve düzenli. Yeni açtığımız yolları da bu plan doğrultusunda 15, 17, 20 ve 25 metre genişliğinde yaparak bu düzeni koruyoruz. Bu yollarla hemşehrilerimiz arsalarına daha rahat bir şekilde ulaşacak ve konutlaşma hız kazanacak. Konutlaşmanın olması, ilçemizin nüfus yoğunluğunun artmasına, gelişmesine ve büyümesine vesile olacaktır. İlçemizin cazibe merkezi haline gelmesi adına çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.


05.07.2011 12:42:00