Aziziye'de çifte Bayramlaşma!..

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma programının ardından, ilçedeki Özel Güzide Bakım Merkezi’nde barınan kimsesizleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Başkan Cengiz, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun yaşandığı ramazan ayının ardından birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Cengiz’in ev sahipliğinde düzenlenen programa, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfü Turan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, Aziziye Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selim Alak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Cengiz, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesi için birer fırsat olduğunu ifade etti. Dini ve milli duyguların zirveye ulaştığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktası olan bayramların Erzurum’da çok daha farklı ve de anlamlı kutlandığını dile getiren Başkan Cengiz, “Sadece dini ve milli bayramlarda değil, her zaman halkımızla, muhtarlarımızla, teşkilatımızla, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımızla el ve gönül birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şehre ve bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek bizler için büyük onurdur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ilçemizi layık olduğu yere birlikte taşıyacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen, dualarıyla yolumuzu açan ve gücümüze güç katan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Gül, İl Başkan Yardımcısı Turan, Kadın Kolları Başkanı Saykal ve Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Alak da birer konuşma yaparak katılımcıların bayramlarını kutladılar.

KİMSESİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Cengiz beraberinde ilçe teşkilatıyla birlikte, Özel Güzide Bakım Merkezi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Şeker ikram ederek, bayramlarını kutlayan Başkan Cengiz, kimsesizlerle tek tek ilgilenerek, sorunlarını dinledi.

Kimsesiz yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Fatih Cengiz, beklentilerini dinlerken, dualarını da eksik etmemelerini istedi. Kimsesiz kadınların büyük sevgi gösterisinde bulundukları Başkan Cengiz, “Ben de sizlerin birer evladınızım. Ne zaman bir isteğiniz olursa, bana bir telefon etmeniz yeterli. Sizler başımızın tacısınız. Sizden tek ricamız, dualarınızda bizleri eksik etmeyin. Bizim için en büyük kazanım, sizlerin duası olacaktır.” dedi.

Yaşlılardan isteklerini de dinleyen Başkan Cengiz, yiyecek ve giyecek isteyen kimsesizlerin, taleplerini tek tek not aldırdı.

Başkan Cengiz’in 5 yaşındaki kızı Duru da, bayramlaşma programında yaşlıların ilgi odağı oldu.


02.09.2011 00:30:00