Aziziye Kaymakamı Öz, üniversitelilerin sorunlarını dinledi

Erzurum merkez Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören kız öğrencilerin kaldığı Aziziye Kız Öğrenci Yurdunda sorunları dinledi.

Erzurumajans-Erzurum merkez Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören kız öğrencilerin kaldığı Aziziye Kız Öğrenci Yurdunda sorunları dinledi. 

Yurtkur İl Müdürü Salih Kaygusuz'dan bilgi alan Kaymakam Zafer Öz, daha sonra yurtta kalan öğrencilerle sohbet etti. Soru-cevap şeklinde geçen söyleşiye öğrencilerin ilgisi büyüktü. Öğrencilerin talep ve önerilerinin ilgili kurumlara bildirilerek çözüme kavuşturulacağına işaret eden Kaymakam Zafer Öz, eğitim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde sürmesine büyük önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerle sohbetinde kendisinin üniversite hayatından örnekler veren Kaymakam Öz, öğrencilere fırsat buldukça kitap okumalarını ve sosyal aktivitelere katılma tavsiyesinde bulundu. Kaymakam Zafer Öz şunları söyledi:

"Ülkemizin dört bir köşesinden gelen üniversite öğrencilerine ev sahipliği yapıyoruz. Öğrencilerin bir olumsuzluk yaşamaması için gerekli hassasiyeti göstermekteyiz."

21.04.2016 17:44:09