Aziziye hız kesmiyor!..

Erzurum'un Aziziye ilçe Belediye Başkanı Fatih Cengiz, halka daha iyi hizmet verebilmek için asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Aziziye ilçe Belediye Başkanı Fatih Cengiz, halka daha iyi hizmet verebilmek için asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, tüm imkanları hizmet için seferber ederek, ara sokaklarda yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını belirtti.

Asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Cengiz, ihtiyaca ve öncelik sırasına göre hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamaya gayret ettiklerini ifade etti.

Çalışma sezonunda, şimdiye kadar 20 bin metrekare kilit taşı döşemesi ve 3 bin 500 ton asfalt çalışması yaptıklarını anımsatan Cengiz, yol, mahalle ve sokaklarda sorun kalmayacağını ve ilçenin hak ettiği hizmetlere kavuşacağını söyledi.

Cengiz, ara sokaklarda yaptıklara çalışmalara Büyükşehir Belediyesinin de ana arterlerde asfalt ve bakım çalışması yaparak, destek sunduğunu belirtti.


14.09.2010 02:06:00