Aziziye Belediyesi'nden yaz çalışmaları!..

Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmalarını doludizgin sürdürüyor. Mahalle olan köy yollarına asfalt yama çalışması yapan belediye, ilçe merkezinde de asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmalarına hız verdi.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmalarını doludizgin sürdürüyor. Mahalle olan köy yollarına asfalt yama çalışması yapan belediye, ilçe merkezinde de asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmalarına hız verdi.

İlçe merkezinde Bilali Habeş Mahallesi’nde kilit taşı ve bordür çalışması yapan Belediye, Ethembaba Caddesi’nde asfalt ve ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köy yollarında da asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin öncelikli ihtiyaçlarına ve halkın beklentilerine göre hizmet üretildiğini söyledi.

Mahalle ve sokaklarda öncelik sırasına göre çalışma yapıldığını dile getiren Başkan Cengiz, belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak için çalıştıklarını ifade etti.

HİZMET GİRMEMİŞ MAHALLE VE SOKAK KALMAYACAK

Erzurum’un girişi kapısı olan ilçeye modern bir görünüm kazandırma çabası içerisinde olduklarına dikkat çeken Başkan Cengiz, kısa olan çalışma sezonunu en verimli şekilde değerlendirmek için tüm ekipleri seferber ettiklerine vurgu yaparak, asfalt, karo, kilit taşı, park ve bahçe düzenlemesi gibi çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü vurguladı. Özellikle geçtiğimiz yıllarda çeşitli kurumlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle Dadaşkent’te neredeyse sağlam yol bulunmadığının altını çizen Başkan Cengiz, “Mahalle ve sokaklarımızda ihtiyaca göre asfalt veya yama çalışması yapıyoruz. Daha dayanıklı ve maliyet olarak düşük olduğu için bazı sokaklara kilit taşı döşeniyor. Yine karo ve bordür çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçemize bağlı mahalle statüsündeki 23 köyümüzün tamamının yollarında asfalt yama çalışması yaptık. Amacımız hizmeti eşit bir şekilde ilçemizin her köşesine ulaştırmak.” şeklinde konuştu.

AZİZİYE, ERZURUM’UN VİZYON İLÇESİ OLACAK

Zaman zaman çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Fatih Cengiz, halkın görüş ve önerilerini de dinliyor. “Halkımız hizmet en güzeline layıktır” diyen Başkan Cengiz, “Amacımız halkımıza ve ilçemize yakışır bir çevre oluşturmak. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan asfalt, karo, bordür ve kilit taşı çalışmalarına hız vermiş bulunuyoruz. Oldukça geniş alana sahip ilçemizde, hizmeti eşit bir şekilde halkımızın ayağına götürme çabasındayız. Plan ve programımızı halkımızın isteklerine göre şekillendirdiğimiz gibi, ilçemizin önceliklerini de iyi biliyoruz. İnşallah halkımızın destek ve teveccühü ile özlenen, ismine ve konumuna layık bir ilçe hedefine birlikte koşacağız. Erzurum’un kartviziti ve vizyonu olacak bir ilçeyi çevresiyle, parkı ve bahçesiyle birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu


09.08.2010 14:55:00