ATAUNi'de kariyer günleri

Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü ve İstanbul Kariyer Dersaneleri iş birliği ile Atarük Üniversitesi'nde düzenlediği `Kariyer 2013 Tanıtım Toplantısı` öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Erzurumajans-Turhan BOZKURT'un haberi-Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü ve İstanbul Kariyer Dersaneleri iş birliği ile Atarük Üniversitesi'nde düzenlediği `Kariyer 2013 Tanıtım Toplantısı` öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ünlü Bankacı ve Ekonomist Dr.Şenol Babuşcu'nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda  öğrencilere, bankacılık sistemi ve kariyer sınavları hakkında bilgiler verildi.

İstanbul Kariyer Dershaneleri Erzurum Koordinatörü Zafer Uzar,  “İstanbul Kariyer 2004 yılından beri İstanbul’da KPSS-A, Adli Hakimlik ve kurum içi sınavlara hazırlık programları yürütüyor.

Bugün tüm Türkiye’de binlerce öğrenciye, güçlü bir eğitim kadrosu ve zengin yayın kaynaklarıyla eğitim hizmeti veriyoruz. İstanbul Kariyer, öğrencilerinin sınav sonrasında istedikleri kurumlara yerleşerek elde ettikleri başarılarla gurur duyuyor” diye konuştu.

Tanıtıtm toplantısında konuşmacılar, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladılar. Erzurum`daki öğrencilere eğitimlerinde destek olmak adına hizmete hazır olduklarını ifade eden İstanbul Kariyer Dershaneleri Koordinatörü Uzar, her geçen gün daha kaliteli hizmet vermek için kendilerini geliştirdiklerini belirtti.

Zafer Uzar ``Erzurum’dan başarılı öğrenciler yetiştirmek için dershane olarak her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Erzurumlu öğrencilerimizin İstanbul ve Ankara’ya gitmeden kendi memleketlerinde İstanbul’dan gelecek olan deneyimli öğretmen kadromuz, ücretsiz yayınlarımız, huzurlu eğitim ortamımız bilinçli ve sistemli hazırlık anlayışımız ile destek olmak için Erzurum’da hizmete hazırız” dedi.

Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü, yoğun ilgi gören etkinlik sonrası katkılarından dolayı İstanbul Kariyer Dershaneleri Erzurum Koordinatörü Zafer Uzar'a bir plaket vererek teşekkür etti. 

17.12.2012 13:05:12