Atatürk Üniversitesi Rektörü Çomaklı'dan iki sürpriz atama daha

Atatürk Üniversitesi'nde atamalar devam ediyor. Prof.Dr. Ömer Çomaklı, iki öğretim üyesini daha rektör yardımcısı olarak görevlendirdi.

Erzurumajans-Atatürk  Üniversitesi'nde  atamalar devam ediyor. Prof.Dr. Ömer Çomaklı, iki öğretim üyesini daha rektör yardımcısı olarak görevlendirdi. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, daha önce atadığı üç rektör yardımcısına ilaveten , rektörlük seçimlerinde kendisine rakip olan  Prof. Dr. Medine Güllüce'yi de rektör yardımcısı olarak görevlendirdi.

Rektör adayı olarak seçime giren, ancak seçilebilecek kadar oy alamayan Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Medine Güllüce ile  Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından Rektör Yardımcısı olarak görevlendirildiler.

Bir önceki hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapan İdris Güllüce'nin de kız kardeşi olan Medine Güllüce'nin de Rektör Yardımcısı olarak atanmasıyla birlikte  Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı sayısı 5'e çıktı.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, daha önce de Prof. Dr. Nihat Yatkın, Prof. Dr. Ayhan Çelik ve Prof. Dr. Sezai Ercişli'yi rektör yardımcısı olarak atamıştı.

07.10.2016 23:00:21