Aşkale'nin Taekwondo gururu!..

Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, İl Seçmelerinde sporcularının elde ettiği başarı ile gururlandıklarını söyledi.

Erzurum Ajans-Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, İl Seçmelerinde sporcularının elde ettiği başarı ile gururlandıklarını söyledi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Taekwondo İl Seçmelerinde Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün sporcuları başarılı olma şansını yakaladı. Geçtiğimiz günlerde yapılan İl Seçmelerinde beş sporcu ile müsabakalara katıldıklarını belirten Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır, bir altın madalya, iki de bronz madalya kazanarak ilçeye döndüklerini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır, 57 kiloda Furkan Oral’ın birinci olduğunu belirtirken, 27 kiloda Muhammed Sıddık Gacır ile 33 kiloda Sırrı Furkan Korkmaz’ın ise üçüncü olarak bronz madalya elde ettiklerini belirtti. Gacır, faaliyet gösterdikleri tüm branşlarda her zaman en iyisini yapmak ve başarıyı kovalamayı kendilerine hedef edindiklerini belirterek, başarılı taekwondocuları kutladı.


27.05.2011 18:57:00