Aksak Erzurum BBS'un yeni yönetimini kutladı

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan Kongrede Erzurum Büyükşehir Belediyesppor Başkanlığına seçilen Yönetim Kurulunu kutladı.

Erzurum Ajans-Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan Kongrede Erzurum Büyükşehir Belediyesppor Başkanlığına seçilen Yönetim Kurulunu kutladı.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanlığına seçilen Saim Özkalın ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin maddi ve manevi fedakarlık yapmayı göze aldıklarına dikkat çeken Milletvekili Aksak, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Profesyonel liglerde şehrimizi temsil eden tek takım olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 2. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilmiş olmanızdan dolayı sizi ve yönetim kurulunuzu en samimi duygularımla kutlarım. Son yıllarda Erzurum’da spor adına yapılan yatırımlar, şehrimizin tam anlamıyla bir spor merkezi haline gelmesini sağlamıştır. Spor, özellikle de futbol tüm dünyada tanıtım ve iletişim aracı olarak kullanılmakta ve çok büyük kitleler tarafından takip edilmektedir. Bu açıdan, maddi ve manevi fedakarlık yapmayı göze alarak ve gönlünüzü ortaya koyarak üstlendiğiniz görevin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Erzurum’da eskiden beri var olan futbol heyecanını, yeniden canlandıracağına ve tüm şehre yayacağına inandığım Yönetim Kurulunuza, takımda görev alan teknik heyete ve tüm futbolcularınıza, şahsınızda başarılı bir sezon diliyorum."
Erzurumluların takımlarına sahip çıkacaklarına inandığını belirten Muhyettin Aksak, geçmişte olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Süper Lige tekrar yükselmesinin, Erzurum'da ve Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşayan tüm Dadaşların ortak arzusu olduğunu da sözlerine ekledi.

17.07.2012 16:15:31