AK Partili Kavaz'dan basın tplantısı!..

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, milletvekili seçimlerinde milletvekili adayı olan olmayan herkesin inandığı dava için, ülke ve milleti için çalışmaya devam edeceğini söyledi

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, "Aday edilmedim diye sarfınazar edecek değilim. Biz küçük hesapların adamı değil büyük davaların insanı olmak zorundayız" dedi.

Kavaz, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziranda yapılacak milletvekili seçimlerinde milletvekili adayı olan olmayan herkesin inandığı dava için, ülke ve milleti için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

AK Parti milletvekili olarak 2007'den beri sürdürdüğü görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Kavaz, şöyle konuştu:

"Bizim davamız bireysel değildir. Biz bir kadroyuz, ekibiz. Bu kadro içinde hizmet edecek kim olursa olsun onlara en güzel desteği vermek için gayret göstermeliyiz. Biz hizmeti güzel noktada devraldık ve devam ettirdik. Yeni kadronun da bu hizmeti en güzel şekilde devam ettireceklerine inanıyorum. Ben aday gösterilmedim diye sarfınazar edecek değilim. Biz küçük hesapların adamı değil büyük davaların insanı olmak zorundayız. "

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç da Kavaz'a Erzurum'a ve parti teşkilatına yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Kılıç, daha sonra gazetecilerin MHP'deki kaset iddialarına ilişkin soruları üzerine, hem MHP hem de CHP yöneticilerinin kimler olduğu, nasıl duygu ve düşünceye sahip olduklarının bilinmesi açısından ortaya çıkan kasetlerin bir ipucu olduğunu savundu.

Bu meseleleri vatandaşın görmesi ve değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Kılıç, "Vatandaşın, bu partilerin yöneticilerinin gerçek düşüncelerinin ne olduğunu bilmesi lazım. 12 Haziranda zaten vatandaşımız bu iki partiye gerekli cevabı verecektir" diye konuştu
 


28.04.2011 16:25:00