Ak Parti'den İHA'ya ziyaret!..

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Bölge temsilcisi Ayhan Türkez ile görüştü.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Bölge temsilcisi Ayhan Türkez ile görüştü.
Beraberinde Başkan Yardımcıları Tünay Şenocak, Caner Güven, Hüseyin Kaçan ve Ayhan Özsağlıcak ile birlikte İHA Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İHA’nın basın sektöründe uluslararası bir marka olduğunu kaydeden Kılıç, doğru ve hızlı haberciliğinden dolayı İhlas haber Ajansı yönetici ve çalışanlarını kutladı.
Anayasa değişikliği ile ilgili sürdürülen çalışmaları değerlendiren İl Başkanı Murat Kılıç, ülkede sağlanan istikrar ortamının devamı için her türlü çalışmanın yapıldığına dikkat çekti.
Erzurum’da 2011 yılında gerçekleştirilecek Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları hazırlıklarının büyük bir hızla sürdürüldüğünü anlatan Başkan Kılıç, Erzurum’un organizasyonu başarıyla sonuçlandıracağını kaydetti

02.05.2010 00:00:00