AK Parti'de devir teslim töreni!..

Palandöken İlçe Başkanlığı görevine atanan Fatih Yeşilyurt, düzenlenen törenle görevi İbrahim Küçükoğlu'ndan devraldı.

Erzurum Ajans- Erzurum’da AK Partililer bugün Palandöken ilçesinde yapılan devir teslim töreni nedeniyle bir araya geldi. İl Başkanı Murat Kılıç, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarının katıldığı törende birlik ve beraberlik mesajları verildi.


Geçtiğimiz günlerde Avukat İbrahim Küçükoğlu’nun istifasıyla boşalan AK parti Palandöken İlçe Başkanlığı’na atanan Fatih Yeşilyurt, düzenlenen törenle görevine başladı.

 

Palandöken İlçesi’ndeki devir-teslim törenine AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve çok sayıda partili katıldı.

Tören sırasında konuşan AK parti Erzurum İl Murat Kılıç, koltuk sevdası içinde olmadıklarını belirterek, “ Kurucu başkanımız İbrahim Küçükoğlu başarılı bir başkanlık yaptı. Partimize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada Fatih Yeşilyurt’ta partimiz için en iyisini yapacaktır” dedi.

Katılımcıların yaptığı konuşmalardan sonra, Avukat İbrahim Küçükoğlu, görevini Fatih Yeşilyurt’a teslim etti. Yeşilyurt’u çiçekle karşılayan Küçükoğlu,’Bundan sonrada partisi için her türlü hizmette hazır olduğunu belirterek göreve yani başlayan Fatih Yeşilyurt ve ekibine başarılar diledi.


03.01.2010 02:40:00