Ak Parti'de çiğ köfte günü!..

Ak Parti Erzurum gençlik kolları il yönetim kurulu toplantısında çiğ köfte günü düzenlendi.Yönetim Kurulu toplantısına Genel Başkan Yardımcısı ve Üniversite

Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum gençlik kolları il yönetim kurulu toplantısında çiğ köfte günü düzenlendi.Yönetim Kurulu toplantısına Genel Başkan Yardımcısı ve Üniversite Başkanı Enes Şişman, Ak parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Gençlik Kolları İl
Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu,Teşkilat Başkanı Özgür Bostancı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Palandöken İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat,Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aksakal ve Aziziye ilçe Gençlik kolları Başkanı Resul Canımoğlu katıldı.
Genel başkan yardımcısı Enes Şişman, yaptığı konuşmada özellikle sandık müşahitleri konusunda istatistiği bilgilendirme yaparak müşahit çalışmalarının önemine değindi. Şişman, Ak gençliğin seçimlerde büyük sorumlulukların olduğunu ve özellikle üniversite gençliğinin çalışmalarının artılarının önemli olduğunu vurguladı.
Ak Parti Erzurum İl başkanı Murat Kılıç ise gençliğin üzerine çok iş düştüğünü ifade ederek gençliğin lokomotif rolünde olduğunu belirtti.
Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu ise “Yaptığımız toplantıların,çalışmaların,programların yansıması sandık müşahidi oranlarımızın yansımasıdır. dolayısıyla sandık müşahitlerini yazmaya daha çok ağırlık vermeliyiz. Aksı durumda yaptığımız çalışmaların sürekliliği olmayacaktır. :Bizim amacımız çalışmalarımızı yaparken daha fazla kaynaşmayı sağlamak bu aileye her gecen gün yeni bireyleri katmaktır.Başarı ancak bununla ölçülür. Ne kadar insana ulaştığımız ve kattığımızdır. Bugün burada çiğ köfte hazırladık.bunun amacı hem stres atmak hem bir arada olmak hem de bulunduğumuz ortamı daha neşeli hale getirmektir” dedi.


30.04.2010 00:06:00