AK Parti Pasinler ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Pasinler 4’ncü Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede Rahmi Kaya, ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Erzurum Ajans-AK Parti Pasinler 4’ncü Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede Rahmi Kaya, ilçe başkanlığı görevine seçildi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurul Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan teşekkülünün kurulması ve faaliyet raporu okunmasının ardından Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, birer konuşma yaptı.

İl Başkanı Murat Kılıç’ta seçime geçilmeden önce yaptığı konuşma da birlik ve beraberlik içerisinde parti çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Kongre sonunda Rahmi Kaya, ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Pasinler İlçe Teşkilatının yapmış olduğu AKP 4. olağan genel kurula Milletvekilleri Adnan Yılmaz ve Cengiz Yavilioğlu, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Horasan Belediye Başkanı Hatem Bastem, Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

16.01.2012 09:43:36