AK Parti kampa girdi

AK Parti’nin Kızılcahamam’da gerçekleştireceği 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi ilçe afişlerle donatıldı

Erzurum Ajans-Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek olan AK Parti’nin 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Asya Otel’de başlıyor. Kampa katılacak olan milletvekilleri aileleriyle birlikte akşam saatlerinden itibaren toplantının gerçekleştirileceği Asya Otel’e gelmeye başladı. Başbakan Erdoğan’ın da geceyi Kızılcahamam’da geçireceği öğrenilirken, 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde de Kızılcahamam sokakları pankartlarla donatıldı. Kızılcahamam’ın MHP’li Belediye Başkanı Coşkun Ünal da ilçenin girişindeki billboardlara, “Sayın Başbakanımız, ilçemize hoş geldiniz” afişleri astırdı.

Ayrıca yine AK Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı tarafından da Başbakan Erdoğan için afişler asılırken, Asya Otel’e çıkan yollar da AK Parti bayraklarıyla donatıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Toplantı öncesi ilçede güvenlik tedbirleri de artırıldı. Özellikle kampın gerçekleştirileceği otelin etrafında çevik kuvvet ekipleri görevlendirilirken, Ankara-Kızılcahamam güzergahında da jandarma ekipleri görevlendirildi.

Kampın gerçekleştirileceği 3 gün boyunca otelin yakınında bir ambulans helikopter herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekletiliyor. Ayrıca Ankara Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de belli aralıklarla gerekli denetimleri gerçekleştiriyor.

AK Parti’nin geleneksel 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yarın Başbakan Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Başbakan Erdoğan’ın bu gece kampın gerçekleştirileceği Asya Otel’e gelmesi bekleniyor. 

02.11.2012 18:30:41