AK Parti aday adayları yemekte buluştu!..

AK Parti İl Başkanlığı'nca 12 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Erzurum'dan milletvekili aday adayları düzenlenen yemekli toplantıda bir araya getirildi.

Erzurum Ajans-AK Parti İl Başkanlığı’nca 12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi Erzurum’dan milletvekili aday adayları düzenlenen yemekli toplantıda bir araya getirildi.

Palandöken Palan Otel’de düzenlenen yemeğe Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık, Milletvekili adayları Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, İbrahim Aydemir, İl Başkanı Murat Kılıç, Belediye Başkanları, İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Yemekte konuşan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan 120 adaya teşekkür etti. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi hep birlikte kol kola olacaklarını dile getiren Bakan Akdağ, Erzurum’dan 6 milletvekilinin tamamını çıkaracaklarını söyledi.

Toplantıda milletvekili aday adayları adına konuşan Hülya Çakır, Abdurrahim Fırat ve Sultan Murat Aydın, listede yer alan milletvekili adayları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

Programın son bölümünde milletvekili aday adaylarına teşekkür plaketi verildi.


20.04.2011 14:03:00