Ak Parti aday adayı Avukat Özgen ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Av.Gürhan Özgen, parti ilçe teşkilatları Erzurum Barosu ve medya kuruluşlarını ziyaret etti.

Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Avukat Gürhan Özgen kurum, esnaf ve medya ziyaretlerine devam ediyor.

Özgen seçim ziyaretleri kapsamında ilk olara, Ak Parti  Çat İlçe Başkanlığı ve Yerel Medya kuruluşlarını ziyaret etti . Ziyaret sırasında Gürhan Özgen Yerel Medya'nın  toplumsal sorunlara çözüm bulmak, toplumun gelişmesi ve kalkınmasında katkıda bulunan en önemli kurumlar olduğunu belirterek, "Erzurum'un  kalkınması, büyümesi ve tanıtımı adına medyanın  siyasilere  yön vermesi" gerektiğini belirtti.

Esnaf ziyaretlerini de sürdüren Ak Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Özgen, Erzurum Barosu'na da nezaket ziyaretinde bulundu.

Özgen,  "İnşallah Partimiz  teveccüh gösterir aday olursam vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelip şehrimizin sorunlarını masaya yatıracak ve çözüm yollarını en hızlı şekilde karara bağlamak için çalışacak, şehrin kalkınması adına her türlü girişimlerde bulunacağım" diye konuştu.

25.02.2015 18:31:23