Ahmet Er'den 'rumuz' açıklaması!..

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı'nın temayül yoklamasında en yüksek oyu alan ancak aday listesine giremeyen Ahmet Er, yerel internet sitelerinde isminin kullanılarak parti ve milletvekili adaylarına yönelik eleştiriler yapıldığını bildirdi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Teşkilatı'nın temayül yoklamasında en yüksek oyu alan ancak aday listesine giremeyen Ahmet Er, yerel internet sitelerinde isminin kullanılarak parti ve milletvekili adaylarına yönelik eleştiriler yapıldığını bildirdi. Er, bu eleştirilerle ilgisinin bulunmadığını vurguladı. Temayül yoklamasında ismi birinci sırada çıkan Ahmet Er, milletvekili listesine giremedi. Bunu fırsat bilen bazı çevreler Er'in ismini kullanarak yerel internet sitelerine AK Parti'yi ve milletvekili adaylarını karalayan açıklama ve yorumlar gönderdi.    

Er, yaptığı açıklamada ismi üzerinden bazı kişi ve kişilerin AK Parti'yi yıpratmaya çalıştığını öne sürdü. Kendisinin AK Parti'yi ve milletvekili adaylarını eleştirmesinin asla söz konusu olamayacağına vurgu yapan Er, " İnternet sitelerinde rumuzum kullanılarak bir takım eleştiriler, yorumlar yapılmakta. Yayımlanan yazı ve yorumlarla ilgim yoktur. Maksatlı yazılarla ismim üzerinden partim ve çok değerli vekil adayı arkadaşlarım yıpratılmak istenmektedir." dedi.


13.04.2011 00:26:00