2011 Resim yarışması!..

2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve son başvuru tarihi 31 Aralık olan resim yarışmasına, Türk sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Erzurum Ajans-2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve son başvuru tarihi 31 Aralık olan resim yarışmasına, Türk sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

2011 Erzurum Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında bir resim yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık olan; Erzurum, kış ve spor konulu resim yarışmasına katılımın beklenenden çok yüksek olduğu belirtildi. Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat Komite Başkanı Mustafa Küçüköner, toplam 30 bin TL para ödülü dağıtılacak resim yarışması için, başvuru formlarına Erzurum Kış Oyunları resmi web sitesi olan www.erzurum2011.gov.tr ‘den ulaşılabileceğini söyledi.

AMAÇ KENTİN TANITIMI

Türk sanatçıların son eserleriyle başvurabileceği resim yarışmasında Erzurum’un tanıtımını ön planda tuttuklarını vurgulayan Kültür Sanat Komite Başkanı Mustafa Küçüköner, “Uluslar arası kardeşliğin temsilcisi olan sporun ve kış mevsiminin güzelliğini yaptıkları resimlerle anlatmaya çalışacak olan sanatçılarımız, aynı zamanda kültürlerin kaynaşmasına da katkıda bulunacak. Şehrimizin tanıtımı için önemli olan yarışma sonrasında ortaya çıkan eserlerle oyunlar döneminde bir de sergi açacağız” dedi.


08.10.2010 11:49:00