2011 Gönüllüleri HOD'da bir araya geldi!..

Erzurum'da 30 Eylül, 2 Ekim Tarihleri Arasında Düzenlenecek Olan Head Of Delegation (Hod) Toplantısı Öncesinde Gönüllüler ve Satın Alma Direktörlüğü'nce Bilgilendirme Sunumları Yapıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da 30 Eylül, 2 Ekim Tarihleri Arasında Düzenlenecek Olan Head Of Delegation (Hod) Toplantısı Öncesinde Gönüllüler ve Satın Alma Direktörlüğü'nce Bilgilendirme Sunumları Yapıldı. Hod Toplantısı Öncesinde Komitelerin Bilgilendirme Sunumları Devam Ediyor.  
Erzurum'da 30 Eylül, 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Head Of Delegation (HOD) toplantısı öncesinde Gönüllüler ve Satın Alma Direktörlüğü'nce bilgilendirme sunumları yapıldı.

HOD toplantısı öncesinde komitelerin bilgilendirme sunumları devam ediyor. HOD toplantısı hazırlıkları çerçevesinde, gönüllüler ve satın alma komitesi tarafından yürütülen çalışmaların son durumuyla ilgili 2011 Genel Koordinatörlüğü Erzurum ofisinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 2011 Kış Oyunları Genel Sekreteri Macit Toksoy başkanlığında bir araya gelen organizasyonun komite başkanları, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Genel Sekreter Toksoy, gönüllü yönetim merkezinin 24 Eylül de hizmete gireceğini belirterek, konuyla ilgili üniversiteden yer tahsisi yapıldığını ve çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

HOD İÇİN 60 GÖNÜLLÜ

Genel Sekreter Toksoy, gönüllü yönetiminin, organizasyon açısından son derece önemli olduğunu belirterek, "Gönüllerin organizasyonda etkin görev yapmaları için, görev tanımlarının iyi yapılması, operasyonel planların ayrıntılı hazırlanması ve gönüllülerin özel ve genel eğitimleri büyük önem taşıyor" dedi. Gönüllü komite sorumlusu Mustafa Kenan Yılmaz ise yaptığı sunumda HOD toplantısında 60 gönüllünün görev alacağını belirterek, gönüllülere verilecek özel ve genel eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Gönüllülere kapsamlı eğitimler verileceğini belirten Yılmaz " Gönüllülere; spor ve gönüllülük ile ülke ve kültürel öğrenme gibi konu başlıklarında eğitimler verilecek. Gönüllüler,yoğunluklu olarak uluslararası ilişkiler, konaklama, ulaşım ve akreditasyon alanlarında görevlendirilecek. Gönüllerimizin iyi derecede İngilizce bilen ve iletişim beceresi yüksek olan kişilerden oluşmasına önem veriyoruz" dedi.

Satın alma ve Envanter Komite sorumlusu Yasemin Bakıcı'da yaptığı sunumda HOD toplantısı öncesi komitelerince yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bakıcı, HOD toplantısı öncesi malzeme ve ekipman listesinin belirlendiğini belirterek, sürecin planlanan çerçevede devam ettiğini vurguladı.

 
 
 


24.08.2010 00:17:00