2011 Erzurum için tanıtım frsatı olacak!..

Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunlarının (UNİVERSİADE),kent için bir tanıtım fırsatı olacağını söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın (UNİVERSİADE),kent için bir tanıtım fırsatı olacağını söyledi.

 
Turizm’in en büyük özelliğinin istihdam imkanı sunduğunu ifade eden Öztürk, ” 2011 gelmesiyle sadece turizm alanında değil başka sektörlere de canlılık katacaktır. Erzurum turizmin de her yıl artış var. Bu sağlıklı gelişme ve yeni yatırımlarla turizm daha da artacaktır. Turizm aynı zamanda kültürel etkileşimi de getiriyor. Erzurum Kültür ve Turizm müdürlüğü olarak sadece turizm alanında değil eğitim alanında da hizmet vermekteyiz. Kültür Merkezi’nde 20 kursumuzda toplam 150 kursiyerimize eğitim vermekteyiz. Hizmetlerimizden biride geleneksel el sanatlarını da yaşatmak. İl genelinde müzelerimiz ve kazı hizmetlerimiz var. Şehrimize gelen turistlere danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Turizm alanlarının denetimi ve belgelendirme hizmetlerini yürütmekteyiz. Sinema merkezlerinin denetimi, kaçak rehber denetimleri ve acente denetimleri yapıyoruz” diye konuştu.

16.04.2010 00:04:00