19 Mayıs buruk kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Manisa Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle ertelenirken, Havuz Başı'nda Atatürk Anıtına Çelenk Bırakılıp, saygı duruşu yapıldı.

Erzurumajans-19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Manisa Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle ertelenirken, Havuz Başı'nda Atatürk Anıtına Çelenk Bırakılıp, saygı duruşu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Erzurum'da buruk bir şekilde kutlandı. Soma'da meydana gelen maden faciası nedeniyle kutlama etkinlikleri iptal edildi. Sadece Havuz Başı'ndaki Atatürk Anıtına Çelenk konuldu. Saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Ceyhan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız Manisa Soma'da meydana gelen maden faciası nedeniyle 19 Mayıs Gençlik Haftası ve bayram kutlamalarını iptal etti. Bizde bu nedenle Havuz Başı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, saygı duruşu yaparak İstiklal Marşı'nı okuduk" dedi. Havuz Başı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Aziziye İlçe Müdürü Yaşar Elen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koruk, Yakutiye İlçe Müdürü Zinnur Şimşek, Palandöken İlçe Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, GHSİM Personel Şefi Selami Kızılkaya, Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi, TOHM Tesis Müdürü Hikmet Palandöken, İkram Sönmez, Gençlik Liderleri, antrenörler ve sporcular katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni sona erdi.
19.05.2014 17:11:05