MÜSİAD'tan ETÜ 'ye ziyaret

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli Bilim Sanayi ve Teknoloji Araştırma Merkezi için Erzurum Teknik Üniversitesi'ne her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Erzurum Ajans-MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli Bilim Sanayi ve Teknoloji Araştırma Merkezi için Erzurum Teknik Üniversitesi'ne her türlü desteği verdiklerini söyleyerek sivil toplum kuruluşu olarak yapılamayanın yapılması noktasında öncü bir üniversite istediklerini belirtti.
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Xerox Teknoloji ve Kanal Direktörü Mümtaz İnanlı ve Şafak Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Güvenli, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'yı makamında ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Erzurum Teknik Üniversitesi'nin vizyonunun toplumla iç içe olarak toplumsal meseleleri çözmek olduğunu aktaran Prof. Dr. Yaylalı, Sivil toplum kuruluşlarının nasıl bir üniversite istediklerini öğrenmek istiyoruz. Üniversite olarak her zaman bu tür kuruluşları ziyaret ediyoruz. Özellikle Yüksek Teknoloji ve Araştırma Merkezi konusunda bize destek olanlara teşekkür ediyorum. Tarım, turizm ve eğitimin yanında teknoloji konusunda da şehrimizin öne çıkmasını istiyoruz. Ülkemizde sadece Ankara ve İstanbul'da olan Yüksek Teknoloji ve Araştırma Merkezinin Erzurum'da kurulması için çalışıyoruz dedi.
Xerox Teknoloji ve Kanal Direktörü Mümtaz İnanlı ziyarette yaptığı konuşmada Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı'ya eğitime ve Erzurum'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Xerox olarak Erzurum Teknik Üniversitesi'ne her türlü destek vereceklerinin altını çizen İnanlı özellikle sosyal sorumluluk projelerinde yardıma hazır olduklarını belirtti.
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Araştırma Merkezi için Erzurum Teknik Üniversitesi'ne her türlü desteği verdiklerini söyleyerek sivil toplum kuruluşu olarak yapılamayanın yapılması noktasında öncü bir üniversite istediklerini belirtti.

13.07.2012 16:00:10