BölgeHaber Girişi : 18 Nisan 2011 14:40

Alkollü sürücü zor anlar yaşattı!..

Alkollü sürücü zor anlar yaşattı!..
Erzurum'da alkollü sürücü polislere ecel teri döktürdü. Erzurum'un Palandöken ilçesinde dün saat 18. 30 sıralarında meydana gelen olayda alkollü olarak otomobil kullanan ve diğer sürücüleri tehlikeye düşüren bir kişi ihbar üzerine trafik ekipleri tarafın

Erzurum Ajans-Erzurum’da alkollü sürücü polislere ecel teri döktürdü.

Erzurum’un Palandöken ilçesinde dün saat 18. 30 sıralarında meydana gelen olayda alkollü olarak otomobil kullanan ve diğer sürücüleri tehlikeye düşüren bir kişi ihbar üzerine trafik ekipleri tarafından durduruldu. Daha sonra alkol testi yapılmak istenen sürücü S. T, polislere adeta ecel teri döktürdü. Alkol testine girmek istemeyen S. T., polislere mukavemette bulunarak aracını yakma girişiminde bulundu. Polislerin ikna etmeye çalıştıkları sürücü S. T., taşkınlığına devam ederek bir süre sonra sallama tabir edilen döner bıçağı çıkararak kendini otomobilinin içerisine kilitledi. Yaklaşık yarım saat polisleri uğraştıran sürücü S. T., olay yerine gelen diğer takviye polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek otomobilden çıkarıldı.

Gözaltına alınan S. T., ifadesi alınmak üzere Yenişehir Polis Merkezine götürüldü.

S. T., hakkında 4 polis memuru kendilerine saldırdığı gerekçesiyle S. T., hakkında şikayetçi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.