BölgeHaber Girişi : 04 Aralık 2010 06:40

Alfemo 40 şubesini Erzurum'da açtı!..

Alfemo 40 şubesini Erzurum'da açtı!..
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, kent merkezindeki Vani Efendi Mahallesinde faaliyete başlayan Alfemo Gürsel Mobilya'nın açılışında yaptığı konuşmada, kentteki istihdamın önemine değindi.

Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, kent merkezindeki Vani Efendi Mahallesinde faaliyete başlayan Alfemo Gürsel Mobilya'nın açılışında yaptığı konuşmada, kentteki istihdamın önemine değindi.

Kent merkezinde açılan mağazaların şehirdeki istihdama katkı sunduğunu belirten Öztürk, 'Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ne varsa Erzurum'da da o olsun istiyoruz. Bu ve benzeri müesseselerin açılışında Erzurum'un her köşesi imar oluyor. Caddeler daha farklı görüntü kazanıyor. Bunu da bir kazanç olarak adlediyoruz' diye konuştu

Alfemo Mağazaları Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral da 10 kişinin istihdam edildiği ve 2 milyon maliyete kurulan Alfemo Gürsel Mobilya'nın 2010 yılının 40. şubesi olduğunu söyledi.

Alfemo'nun İzmir kökenli firma olduğunu dile getiren Zoral, 'Alfemo yatak ve yemek odaları, oturma grupları, köşe takımları olmak üzere bir evin bütün ihtiyaçlarını karşılayan mobilyaları üretmektedir. Alfemo, Avrupai modern stili Anadolu kültürüyle yorumlayan bir tarza sahiptir. 2010 yılında şuana kadar 40 yeni bayi açtık. 2011'de de hedefimiz 50 yeni bayi açmaktır' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Öztürk ve beraberindekiler, mağazanın açılışını gerçekleştirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.