BölgeHaber Girişi : 23 Ağustos 2011 15:54

Aksak iftar'da Somali'yi hatırlattı!..

Aksak iftar'da Somali'yi hatırlattı!..
Özyapar firması tarafından düzenlenen iftar yemeği geniş katılımla yapıldı.

Erzurum Ajans-Özyapar firması tarafından düzenlenen iftar yemeği geniş katılımla yapıldı. Palandöken Kayak Merkezi'deki Polat Otel'de gerçekleştirilen iftara AK Parti Milletvekili Muhiyettin Aksak, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız, Yıldız Sunta MDF fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız ile işadamları ve bine yakın davetli katıldı.

İftar yemeğinde işadamlarına seslenen Milletvekili Muhyettin Aksak, açlık-sefaletle boğuşan Somali'yi hatırlatarak işadamlarının buraya yardım etmelerini istedi. Aksak, konuşmasında Özyapar firmasının merkez olarak Erzurum'u tercih etmesi sebebiyle yöneticileri tebrik etti.

ÖZYAPAR FİRMASI

1934 yılından beri ticari faaliyetlerini sürdüren Özyapar firması, merkez Erzurum olmak üzere, Marmara Bölgesi (İstanbul),Karadeniz Bölgesi (Samsun-Trabzon) da şubeler ve 45 ilde alt bayilikleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Bir asra yakın ticari geleneğin son halkası olan üç kardeş.Cem Özyapar, M.Can Özyapar ve M.Tan Özyapar tarafından yönetilen Özyapar Orman ürünleri firması yatırımlarını sürdürüyor.

Firmanın Marmara bölgesinde faaliyetlerini sürdüren M. Cem Özyapar, yaptığı açıklamada, “Prensibimiz çok çalışmak, her zaman işimizin başında olmak ve doğru zamanda risk almaktan kaçınmamaktır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.