BölgeHaber Girişi : 15 Mayıs 2011 00:37

AKP adayı Yılmaz yeniden Erzurum'da!..

AKP adayı Yılmaz yeniden Erzurum'da!..
AKP Erzururm Milletvekili adayı, TZDK (Türkiye Zirai Donatım Kurumu) Erzurum eski Bölge Müdürü Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında mide kanaması geçirerek, ambulans uçakla geçtiğimiz hafta Ankara'ya götürülmüştü.
Erzurum Ajans- AKP Erzururm milletvekili adayı Adnan Yılmaz Erzurum'a döndü.  Yılmaz, Erzurum'da 120 aday adayının bulunduğu bir aşamada Mehmet Kırkıncı Hoca'nın adayı olarak lanse edilerek, AKP listesinin 2'nci sırasına yerleşmişti.
TZDK (Türkiye Zirai Donatım Kurumu) Erzurum  eski Bölge Müdürü olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında mide kanaması geçirerek,  geçtiğimiz hafta ambulans uçakla  Ankara’ya götürülmüştü.
 
İsminin AKP listesinde açıklanmasıyla birlikte , büyük tepki toplayan ve Erzurum'da bir anda günün adamı olan, hatta geçirdiği mide kanamasının bile 'düzmece' olduğu ve tepkileri bastırmak için Erzurum'dan uzaklaştırırldığı konuşulan Adnan Yılmaz,  Erzururm'a gelir gelmez oldukca iddialı açıklamalarda bulundu.
 
 
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın liste bir olduğu ve Erzurum'un Ortadoğu'nun sağlık merkezi olarak tanımlandığı bir aşamada; basit bir mide kanaması  tedavisi için Ankara'ya gönderilen  Adnan Yılmaz , geçirdiği rahatsızlığı  talihsizlik olarak değerlendirdi.
 
Gazetecilere açıklama yapan  Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Her vatandaşın elini sıkacağız “ yönünde söz verdiğini  belirterek, sözünü yerine getirmek için Ankara’daki tedavisinin tamamlanmasının  ardından  hemen Erzurum’a döndüğünü belirtti.
 
Erzurum kamuoyunda Mehmet Kırkıncı Hoca'nın, yeğenleri vesilesi ile cemaatin adayı olduğu konuşulan  Yılmaz, “Değil midem, tüm uzuvlarım kanasa da, yoluma devam edeceğim. Çünkü başbakanımıza verilmiş bir sözümüz var” diye konuştu.
 
 
Erzurum'un gelişmesi için önemli projelere imza atacaklarını kaydeden Adnan Yılmaz, Erzurum insanını Erzurum’da tutmanın mücadelesini vereceklerini kaydederek şöyle konuştu:
 
 “Geçirdiğim mide kanaması büyük bir talihsizlikti. Tedavim sırasında 4 ünite kan verildi. Şu an kendimi gayet sağlıklı hissediyorum. Erzururm'da bu seçimi 6-0 yapamazsak, güzel Erzurum’umuzun tabiriyle Başbakanımıza karşı hecil (mahcup) oluruz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.