SporHaber Girişi : 15 Temmuz 2014 17:53

Akhisar Belediyespor'da moreller yerinde

Akhisar Belediyespor'da moreller yerinde
Yeni sezon hazırlıklarını Palandöken yüksek irtifa kamp merkezinde sürdüren Akhisar Belediyespor, eksiksiz tam kadro halinde antrenman yapmanın keyfini sürüyor.
Erzurumajans-Yeni sezon hazırlıklarını Palandöken yüksek irtifa kamp merkezinde sürdüren Akhisar Belediyespor, eksiksiz tam kadro halinde antrenman yapmanın keyfini sürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum Palandöken'de tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesine ait yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde antrenmanlarını sürdüren Akhisar Belediyespor da moraller yerinde olurken tam kadro halinde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyorlar. Kamp için bütün şartların elverişli olduğu Palandöken kamp merkezinde Akhisarlı futbolcular günde çift antrenman yaparak yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular, açma germe ve kondisyon çalıştı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay," Erzurum Palandöken kamp merkezinde yaptığımız çalışmalarla fiziksel değerlerimizi yükseltemeye çalışıyoruz. Tabi bu zor, çok kolay değil. Bunun için çok çalışmamız lazım. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Yeni sezon hazırlıkları ciddi bir şekilde devam ediyor." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.