BölgeHaber Girişi : 30 Aralık 2010 16:01

Akgül'den spor için halk günü!..

Akgül'den spor için halk günü!..
Akgül: "Bu tesisler şampiyonlar çıkaracak" Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, kış oyunları için inşa edilen Buz Paten Salonu'nda 'Halk Günü'ne katıldı.

Erzurum Ajans-27 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için geri sayım devam ediyor. Organizasyonun sorunsuz tamamlanması için tüm hazırlıklar sürdürülürken Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Genel Müdür Akgül, Erzurum 2011 Kış Oyunları için Palandöken İlçesi’nde inşa edilen Buz Pateni Salonu’ndaki ‘Halk Günü’ne katıldı.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ERZURUM’DAN ÇIKACAK

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, buz paten salonunu dolduran vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Buz paten salonunda antrenman yapan minik sporcuların çalışmalarını da takip eden Akgül, Çinli Buz Pateni Antrenörü Lun Song’dan sporcular hakkında bilgi aldı. Akgül, “Oyunlar için yapılan tesisler, kış sporunda Türkiye’yi temsil edecek başarılı sporcuların yetişmesine imkan sağlayacak. Burada çalışan bu minik sporcular arasından Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonlarının çıkacağına olan inancım tam” dedi.

ERZURUMLU SPOR SAHALARINA KOŞUYOR

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül, Erzurum halkının giderek buz ve kış sporlarına büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Akgül, “Erzurum halkı artık spor sahalarına koşuyor. Erzurum bir spor şehri ve bu şehirden spor adına gelecekten çok umutluyuz. Buz salonlarının cıvıl cıvıl olması bizleri sevindiriyor. Halk seanslarının bu kadar ilgi görmesi de Erzurum halkının artık buz sporları tutkunu olmaya başladığını gösteriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.