BölgeHaber Girişi : 23 Mart 2011 11:47

AK Parti'de mülakatlar başladı!..

AK Parti'de mülakatlar başladı!..
12 Haziran'daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun yapıldığı AK Parti'de, temayül yoklaması sonrası milletvekili adaylarını mülakata tabii tutacak komisyonlarda görev alacak başkan ve üyeler, belirlendi.

Erzurum Ajans-12 Haziran’daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun yapıldığı AK Parti’de, temayül yoklaması sonrası milletvekili adaylarını mülakata tabii tutacak komisyonlarda görev alacak başkan ve üyeler, belirlendi. Erzurum’dan aday adaylığı başvurusu yapan 120 isim, Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in başkanlığını yapacağı komisyonda, listeye girebilmek için ter dökecek.

24’üncü Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili olarak yer alabilmek için Ak Parti’ye başvuruda bulunan aday adayları, genel merkezinde mülakata alınmaya başlandı. Bir hafta sürmesi beklenen mülakat sürecinde aday adayları, bir genel başkan yardımcısı ve dört üyeden oluşan komisyonlarda, neden milletvekili olmak istediklerini anlatacak. 120 aday adayı başvurusuyla ilk sıralarda yer alan

Meclise girebilmek için Ak Parti’ye başvuruda bulunan 120 aday adayı, Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in başkanlığını yapacağı 4 kişilik komisyonda, mülakata girecek. Mülakatta projelerini ve neden milletvekili olmak istediklerini anlatacak olan aday adayları, 6 kişilik listeye girmeye çalışacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.