BölgeHaber Girişi : 11 Temmuz 2011 17:31

AK Parti Kars'a önemli yatırımlar yaptı!..

AK Parti Kars'a önemli yatırımlar yaptı!..
AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars'ta yapılan yatırımlarım takipçisi olacağını belirtti.

Erzurum Ajans-AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ta yapılan yatırımlarım takipçisi olacağını belirtti. Ahmet Arslan, Karslıların AK Parti’ye olan güvenlerinin kendilerine yatırım olarak döneceğini vurguladı.

Arslan, Kars’ın AK Parti iktidarı döneminde yatırımlara doyduğunu, kentte yapılan yatırımlarım tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın ekonomik anlamda önemli ölçüde kalkınacağını kaydetti.

AK Parti milletvekili Ahmet Arslan, İHA’yaptığı açıklamada asıl işlerinin şimdi başladığını ve seçim sürecinde verilen sözlerin tek tek yerine getirileceğini söyledi.

Ahmet Arslan; “Biz seçim öncesinde vatandaşlarımıza ne söyledikse hepsinin arkasındayız. Halkımız bize inandı. Projelerimize inandı ve seçimde bunları oy olarak sandığa taşıdı. Bizlerde halkımızın bize güvenlerini yapacağımız hizmetlerle ödüllendireceğiz” dedi.

KARS ÇOK HIZLI GELİŞECEK

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars dünya projesi hızlı bir şekilde ilerliyor. İlgili firma çalışmalarını sürdürüyor. BTK demiryolu tamamlandığında buna paralel olarak Lojistik Merkez yapılacak. Lojistik merkezde binlerce Karslı istihdam edilecek. Lojistik merkezde depolar, antrepolar, banka şubeleri, ambarlar, yük indir-bindir yerleri ve lokantalar olacak. Buralarda Karslılar çalışacak. Bu ne anlama geliyor. Kars artık işsizlikten dolayı göç vermeyecek. Tam tersine açılacak iş kapılarıyla Kars göç alan bir şehir konumuna gelecek. Bu da Kars’ın ekonomik anlamda büyümesi ve gelişmesi anlamına geliyor. Vatandaşlarımız bizlere güvensin. AK Parti’ye güvensin. AK Parti’nin Genel Başkanı Başbakanımı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvensin. Çünkü sayın Başbakanımız Karslıları önemsiyor. Kars’ı önemsiyor. Ve inanıyorum ki AK Parti iktidarıyla Kars hak ettiği yerlere gelecek” diye konuştu.

KARS'A ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’a önemli yatırımlar yapıldığını, bu yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın çehresinin değişeceğini ifade etti.

Arslan; “Kars’a bir çok yatırım yapıldı. Havaalanı Terminal Binası, Karayolları Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası, Çağrı Merkezi, Edirne’den Kars’a hızlı tren projesi, Kars Barajı, Karakurt Barajı Projesi, Kars-Aralık-Dilucu Demiryolu Projesi, Bölünmüş yol yapım çalışmaları Kars-Erzurum arasında devam eden duble yol bunlar tamamlandığında Kars doğunun ticaret merkezi olacak. İşte bir taraftan belediyenin yaptığı çok önemli çalışmalar var. İşte bütün bunlar AK Parti iktidarı döneminde yapıldı Kars’a. Kars tarihinde bu kadar yatırımı bir arada AK Parti hükümeti döneminde gördü” şeklinde konuştu.

Karslıların yıllardan beri yatırım ve hizmetlere hasret kaldığını dile getiren Ahmet Arslan, özetle şunları söyledi; “Kars yıllarca unutuldu. Hiçbir iktidar döneminde Kars’a doğru dürüst bir şeyler yapılamadı. İşsizlikten dolayı sürekli göç verdi. Her gün biraz daha boşaldı Kars. Buradan büyük şehirlere göç eden vatandaşlarımız, büyük şehirlerde umduklarını bulamadı mağdur oldu. Ama 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Kars’a kötü talihini yendi. Sağlıkta, eğitimde, hayvancılık ve ulaşımda çok şeyler yapıldı. Yapılmaya da devam ediyor. Karslılar bunu gördüğü ve güvendiği için bizleri meclise gönderdi. Karslılar AK Parti’ye inandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a inandı ve sandıkta AK Parti dedi. Bizde bize inanları mahçup etmeyeceğiz. Amacımız Kars’a ve Karslılara hizmet. Çünkü Kars’a her şeyin en güzelini hak ediyor.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.