SiyasetHaber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Ak Parti İl Başkanı Yeşilyurt, gündemi değerlendirdi

Ak Parti İl Başkanı Yeşilyurt, gündemi değerlendirdi
Radyo Ritim'de yapımcılığını ve sunuculuğunu Mesut Gülrenk ile Orhan Bozkurt'un yaptığı, hafta içi her sabah saat 09.30'da başlayan Erzurum Ajans, şehrin ritmini tutmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Ajans Programı'na konuk olan Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt , Erzurum kamuoyunun merak ettiği soruları cevapladı. Yapımı yılan hikayesine dönen 'Sağlık Kampüsü' hakkında bilgi veren Yeşilyurt, ihale sürecinin tamamlandığını ve inşaata kısa bir süre sonra başlanılacağını söyledi.

Pistleri çöken atlama kuleleriyle ilgili sorulara da cevap veren Ak Parti İl Başkanı Yeşilyurt, inceleme sürecinin devam ettiğini raporlar tamamlandıktan sonra kulelerin tekrar onarılarak Erzurum'da sporun hizmetinde olacağını belirtti.

27 AĞUSTOS'DA HER ŞEY BELLİ OLACAK

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt,  27 Ağustos'da gerçekleşecek  Ak Parti 1.Olağanüstü Genel Kurul süreci hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yeşilyurt, "Başbakanımız 28 Ağustos itibari ile yeminini ederek artık Cumhurbaşkanımız olarak ülkesine ve milletine hizmet etmeye devam edecek.Tabi bu yeni bir Genel Başkan ve Başbakanımızın belirlenmesi demek. 27 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulumuz'da  yeni Genel başkanımız belli olacak"dedi.

Paralel yapıya da değinen Yeşilyurt,  "Artık herkes biliyor ki, Türkiye'de paralel yapı diye bir oluşum  vardır. Başbakanımızın da açıkladığı gibi bu oluşum, yok olana kadar mücadelemiz devam edecek'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 7 ilçe başkanının görevden alınmasının 'Paralel' yapıyla hiç bir ilgisinin olmadığını  ifade eden Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, görevden alınan teşkilatların başarısız olduğunu belirterek, ''Ak Parti şahısların değil,  milletin partisidir. Biz, Türkiye'nin tek kurumsal partisiyiz. Bu partide şahıslar öne çıkmaz" diye konuştu.

GELİN ŞEHRİN YÖNETİMİNİ BERABER YAPALIM

Yeşilyurt, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Erzurum için vatandaşlara çağrıda bulundu. Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "Şehirlerin daha çok gelişmesinde mutlaka o şehirde yaşayan insanların da payı vardır. Gelin şehrimizi birlikte yönetelim. Bizim siyasetimizde millete hizmet yolunda verilen emek kutsaldır. Bu şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın katkılarıyla olacaktır "dedi.

Yeşilyurt, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partilerinin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a Erzurum'un verdiği desteğe de teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.