SiyasetHaber Girişi : 02 Mart 2012 12:45

AK Parti İl Başkanı Kılıç Oltu'da

AK Parti İl Başkanı Kılıç Oltu'da
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç Oltu ilçe Teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in de hazır bulunduğu ziyarette Kılıç, her seçimde Oltu'da oylarını artıran bir başarı yakaladıkla
Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç Oltu ilçe Teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in de hazır bulunduğu ziyarette Kılıç, her seçimde Oltu'da oylarını artıran bir başarı yakaladıklarını söyledi.
Vatandaşın ayağına götürülen hizmetlerin anlatılması gerektiğini dile getiren Murat Kılıç, il ve ilçe teşkilatlarında görevli olanların ülke gündemiyle ilgili gelişmeleri de vatandaşlarla paylaşması gerektiğini söyledi.
2014 yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için çok önemli olduğunu aktaran Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, "Önümüzdeki bu 2 yıl oldukça önemlidir. Bu süreci en verimli şekilde değerlendirecek olanda sizlersiniz. Şimdiden vatandaşa ulaşın, onlarla irtibat kurun." derken ilçe teşkilatlarının kapılarının sürekli açık olması gerektiğini kaydetti.
İlçe teşkilatlarının aktif ve faal bir şekilde halka hizmet etmesi gerektiğine vurgu yapan Kılıç, önümüzdeki günlerde partiye üyelik oranını artırmaya yönelik bir çalışmalarının olacağına da değindi.
Yönetim kurulu üyelerinin boşuna seçilmediğinin altını çizen Murat Kılıç, üyelerin yönetim kurulu toplantılarına katılmaları hususunda uyardı. Güçlü bir görüntü oluşturma ve isabetli kararların alınmasında yönetim kurulu toplantılarının büyük önem arzettiğini dile getiren Kılıç, konuya azami hassasiyet gösterilmesini istedi.
F
uat Demir başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' diyen Kılıç, 13 Mayıs'ta yapılacak il kongresinde Oltu'nun oynayacağı rolün ehemmiyetine de işaret etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.