BölgeHaber Girişi : 20 Mart 2011 00:08

AK Parti aday adayları görücüye çıktı!..

AK Parti aday adayları görücüye çıktı!..
12 hazirandaki genel seçimlerde AK Parti'den meclise girmek isteyen 125 aday adayı, parti teşkilatına tanıtıldı. Her adayın 2 dakika konuşma yaptığı programda, aday adayları yarın yapılacak ön seçim için partililerinden destek istedi.
Erzurum Ajans-24'üncü dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekili olarak görev yapmak için AK Parti'den siyasete soyunan 125 aday adayı, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıyla, partililere tanıtıldı. Yarın yapılacak önseçim öncesi parti teşkilatına kendini anlatan aday adayları, parti delegesi ve üyelerinden destek istedi.
 
 
Kurulduğu günden beri Erzurum'un Ak Parti'ye büyük ilgi ve teveccüh gösterdiğini belirten İl Başkanı Murat Kılıç, milletvekili listesinin 6 kişiyle sınırlı olduğunu, listeye giremeyen aday adaylarının seçimler için tüm güçleriyle çalışacaklarına inandığını söyledi.  2007'deki genel seçimlerde aday olmasına karşın meclise giremediğini anlatan Ahmet Er, "Parti teşkilatı ve Erzurumluların desteğiyle mecliste kentimi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Başbakan Erdoğan'ın bu kutlu yürüyüşünde yanında yer almak için desteğinizi bekliyorum" dedi.
 
 
Erzurum'a şimdiye kadar gösterilmeyen değeri veren ve Türkiye'yi bölgesinde güçlü bir konuma yükselten AK Parti'den siyasete girdiğini kaydeden Hülya Çakır, TBMM'de sadece kadınların değil, herkesin sesi olacağını dile getirdi.  Siyasete farklı bir soluk getiren AK Parti'nin ülkenin tamamını kucaklayan bir politika izlediğini ifade eden Prof.Dr.Erdal Tanas Karagöl, "Bu geniş birlikteliği sağlayan partide kentime ve ülkeme hizmet için yola çıktım. 2023 vizyonuyla Türkiye'yi yarınlara hazırlayan AK Parti'de Erzurum'u temsil edebilmek için desteğinizi bekliyorum" dedi.
 
 
Erzurum'un AK Parti iktidarıyla büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğini vurgulayan Mustafa Kumbasar, "Anadolu'nun zirvesi Erzurum'u, Türkiye'nin zirvesi mecliste temsil etmek için sizden destek istiyorum" dedi. Tanıtımın ardından yarın yapılacak önseçimde, teşkilatlarda sandıklar kurularak, aday adaylarının isimlerinin bulunduğu listeler, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, delegeler ve üyelere dağıtılacak. Teşkilat üyeleri, milletvekili aday listelerine konulmasını istedikleri isimleri işaretleyerek, görüşünü yansıtacak.

TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRÜ

'AK Parti ve Gülen hareketini yıpratma planına yönelik operasyonu yürüten Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube eski Müdürü Murat Günbeyi, AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı oldu. Bugün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan Günbeyi, "Erzincan Terörle Mücadele Şube Müdürü olduğumu öğrenen, bana bu konuyu soruyor" dedi.

Erzurum Özel Yetkili Savcısı Osman Şanal'la birlikte Erzincan Adliyesi'nde Başsavcı İlhan Cihaner'in makamında ve adliye lojmanlarındaki evinde yapılan aramayı yürüten, milletvekili olarak meclise girebilmek için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Murat Günbeyi, tanıtım toplantısında, geçtiğimiz yıl yürüttüğü operasyonla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Aday adaylarına tanınan 2 dakikalık konuşma süresini tamamlamadan kürsüden inen Günbeyi, "AK Parti ve Gülen hareketini yıpratma planına yönelik operasyonu yönettim. Terörle Mücadele Şube Müdürü olduğumu öğrenen, bana bu konuyu soruyor. Bununla ilgili olarak daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Merak eden yarın gazetelerden okur" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.