Erzurum Düzenleme Tarihi : 25 Haziran 2024 14:09 Haber Girişi : 25 Haziran 2024 10:35

Ailesi perişan oldu

Ailesi perişan oldu
Erzurum'da bir sitenin kapalı otoparkından çıkış yapan araç sürücüsü, yol üzerinde bulunan iki çocuğa çarptı, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Ailesi perişan oldu

Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi Kars Kapı Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin içindeki kapalı otoparktan çıkış yapan T.D. (66) idaresindeki 07 ERZ 78 plakalı araç, rampadan birkaç metre uzakta ve yol üzerinde oturan iki çocuğa çarptı.

 

Araç çocuklardan A.C'nin (5) üzerinden geçti. A.C'nin yanında bulunan diğer çocuk ise aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Sitede ikamet eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde A.C. isimli çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

Olay yeri ekiplerinin inceleme ve çalışmasının bitiminde A.C. cansız bedeni ambulans ile Erzurum Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Hayatını kalbeden çocuğunun anne ve babasının feryadı yürekleri dağladı. Bu arada kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına yansırken, araç sürücüsü gözaltına alındı. İHA  - TIKLA İZLE 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.