TürkiyeHaber Girişi : 25 Ekim 2024 11:55

Afganlıların bıçakladığı Ahmet Efe yoğun bakımda

Afganlıların bıçakladığı Ahmet Efe yoğun bakımda
Erzurum'da Ahmet Efe Taşken (16) yan bakma tartışmasında üç Afganlı tarafından boğazından bıçaklandı. 5 gündür ölüm kalım savaşı veren Ahmet Efe'yi sadece Zafer Partisi İl Başkanı Abdülhamit Uzun ziyaret etti. Genel Başkan Ümit Özdağ da paylaşımda bulundu

Olay, 20 Ekim Pazar saat 15.00 sıralarında 100'üncü Yıl Parkında meydana geldi.

 

Afganistan uyruklu M.Y. ile yanındaki iki arkadaşı karşıdan gelen 16 yaşındaki Ahmet Efe Taşken arasında tartışma çıktı.

 

Bu sırada M.Y., belinden çıkardığı bıçakla Taşken'i boğazından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Efe Taşken’i Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alınan Ahmet Efe’nin şah damarından ve omuriliğinden bıçak darbeleri aldığı anlaşıldı.

 

Bu arada polisin yakaladığı M.Y. ile arkadaşları R.A. (13) ve R.H. (14),ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.Y. tutuklanırken, arkadaşları ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

BAŞKAN UZUN DIŞINDA KİMSE ZİYARETE GİTMEDİ!

 

Beş gündür ölüm kalım savaşı veren Ahmet Efe Taşken’in ailesi ise perişan oldu. Olayın yaşandığı Pazar gününden bu yana ailenin ziyaretine giden tek isim Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdülhamit Uzun oldu.

 

 

Afganlıların Ahmet Efe’ye saldırmasını sosyal medya hesaplarından paylaşarak gündemde tutmaya çalışan Uzun, “Ahmet Efe 5 gündür yaşam mücadelesi veriyor. Bir Afgan aynı durumu yaşasaydı devlet protokolünden, sözde siyasetçilerin gösterişlerden geçilmezdi! Türk çocuğu öksüz, Türk çocuğu yetim. Olayla ilgili Erzurum Valiliği, Emniyet Müdürlüğü hiçbir açıklama yapmıyor. Memleket 3 maymunu oynuyor! Afgan sığıntılar başka evlere ateş salmadan bir önce hem Taşken ailesi hem kamuoyu açıklama bekliyor” dedi.

 

ÖZDAĞ DA PAYLAŞIMDA BULUNDU

 

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ da Ahmet Efe Taşken ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Genel Başkan Özdağ, “3 Afgan Erzurum’da bir Türk gencinin boğazını kesmiş. Doktor hiç bu kadar profesyonel bir kesik görmedim diyor. Bir Suriyelinin ayağı takılıp düştüğü zaman ırkçı Ümit Özdağ diyen Türk düşmanları sus pus” diye yazdı. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.