Magazin Haber Girişi : 05 Mayıs 2020 00:50

3 yıl sevmiş, kızın haberi olmamış!

3 yıl sevmiş, kızın haberi olmamış!
Kenan Keskelen, işinsanı olmasının yanısıraTürk Halk Müziği sanatçılarındandır. Onca yıl Tğrk halk müziğine hizmet etmiş olmasına rağmen de bu dalda para da kazanmamış kişilerdendir.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Uzun yıllar önce İstanbul’a göç eden renkli kişiliğe sahip eski Erzurumlulardandır. Sözü, sohbeti dinlenen Keskelen, Murat Balkuş’un önceki gün internet üzerinden yayına başladığı EllemGullem Show proğramına sazı ile katılarak renk kattı.

Erzurum’da eski Ramazanların konu edildiği proğramdaKeskelen, özellikle Gullebi Turan ile yaşadığı anıları anlatırken hem güldürdü hem de duygulandırdı. Erzurum Günlerinin değişmez sanatçılarından olan Kenan Keskelen, evinden katıldığı proğramda bir itirafta bulunarak yine herkesi güldürdü.

Kenan Keskelen, ‘’Erzurum’da eskiden bir kızı severmişsin, kızın 3 sene haberi olmamış derler. Bu doğru mu?’’ sorusuna, ‘’Evet, doğrudur. Kızı sevdim ama hiç haberi olmadı. 3 seneden fazla oydı sevdiğim süre, çok sonra haberi oldu’’ cevabını verdi.

Eskiden Erzurumlu gençlerin genelde sevdiği kıza açılamadığını dile getiren Kenan Keskelen, sevdiği kızın ancak konservatuarı bitirdikten ve evlendikten sonra haberi olduğunu anlattı. Kenan Keskelen, Murat Balkuş’un, ‘’Peki, Erzurum’da Ramazan denince ilk aklına ne geliyor?’’ sorusuna ise, ‘’Kadayıf dolması’’ cevabını verdi.

Bu arada yoğun ilgi gören ve mesaj trafiğinin yoğun olduğu programa Kadıköy Erzurumlular Derneği eski Başkanlarından Gani Hamutçu da telefonla katıldı, takipçilere Ramazan ile ilgili anılarını paylaştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Sevmek hikaye...