SporHaber Girişi : 14 Haziran 2014 22:00

3 Temmuz'da gece maçı...

3 Temmuz'da gece maçı...
Bugüne kadar sayısız futbolcunun yetiştiği tarihi 3 Temmuz Stadyumu bu akşam bir ilk'e sahne oldu.
Erzurumajans-Vedat Refayeli'nin haberi-Bugüne kadar sayısız futbolcunun yetiştiği tarihi 3 Temmuz Stadyumu bu akşam bir ilk'e sahne oldu.

Antrenörler Derneği Başkanı Addüsselam Gökcan'ın önderliğinde davetle bugün birarada toplanan Erzurum'un emektar futbol yıldızları, zemini sentetik çim olan 3 Temmuz'da gece maçı zevkini yaşadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen ışıklandırma sayesinde emektar futbolcular futbol şov yaptı, paslarını açtı, eski yeteneklerini sergilediler. Bazı basın mensuplarının da iştirak ettiği ve forma giydiği gece maçında taraflar birbirine üstünlük sağlamak için olağanüstü çaba sarfettiler.. Maç, Abdüsselam'ın takımının Nurcan'ın takımına karşı 4-2'lik üstünlüğü ile son buldu. Abdüsselam Gökcan, ilk defa denenen ışıkların altında gece maçının kendilerinde farklı duygular uyandırdığını belirtirken, bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti. Gece maçın çok sayıda taraftar da ilgiyle izledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.