SporHaber Girişi : 04 Mart 2013 18:49

3 Temmuz polemiğinde son raund

3 Temmuz polemiğinde son raund
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan'ı karşı karşıya getiren 3 Temmuz Stadyumu'nda zafer Gökçan'ın oldu.
Erzurumajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan'ı karşı karşıya getiren 3 Temmuz Stadyumu'nda zafer Gökçan'ın oldu. Daha önce "Abdüsselam Gökçan olduğu müddetçe oraya çivi bile çakmam" dediği iddia edilen Çintimar, dün bizzat Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından "Eksiklikleri en kısa zamanda giderin" talimatı aldı.

Snowboard ve Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası'nı izlemek üzere dün sabah saatlerinde Erzurum'a gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yakın dostu olduğu öğrenilen TÜFAD Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan'ın isteği üzerine 3 Temmuz Stadyumu'na gitti. Beraberinde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve ASKF Başkanı Selahattin Codur ile birlikte 3 Temmuz Stadyumu'nu gezen Baykan, TÜFAD Başkanı Gökçan'dan stadyumdaki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri dinledi. Işıklandırma başta olmak üzere tribün ve soyunma odası gibi çok önemli konularda sorunları olduğunu ve İl Müdürü Çintimar'ın bu konulara duyarsız kaldığını ifade ettiği öğrenilen Gökçan, Baykan'dan gerekli düzenleme için yardım istedi.

Gökçan'ın taleplerini olumlu karşılayan Baykan'ın, İl Müdürü Çintimar'a "Talepler yerinde. En kısa sürede buradaki eksikliklerin giderilerek, tarafıma bilgi verilmesini istiyorum" dediği öğrenildi.

Spor Genel Müdürü Baykan'ın 3 Temmuz Stadyumu ile ilgili talimatını doğrulayan Gökçan, "Sayın Genel Müdürümüz, İl Müdürü'ne bizzat bizim yanımızda talimat verdi. Umarım en kısa sürede eksiklikler giderilerek, 3 Temmuz Stadyumu amacına uygun hale getirilmiş olur. Konuyu bizde yakından takip edip, Sayın Genel Müdürü biz de gelişmelerden bilgilendireceğiz" dedi. (Kaynak: Erkhaber.com)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.