BölgeHaber Girişi : 14 Haziran 2011 15:44

26 Kalkınma ajansı ve DPT Erzurum'da!..

26 Kalkınma ajansı ve DPT Erzurum'da!..
1. Kalkınma Ajansları Konferansı, DPT ile ajansların tanışması için bir ağ oluşturmak, tecrübe paylaşımı gerçekleştirmek, geçmiş yılların muhasebesini yapmak, gelecek için ortak bir vizyon belirlemek ve ajanslar arasında işbirliği alanlarını tespit etmek

Erzurum Ajans-1. Kalkınma Ajansları Konferansı, DPT ile ajansların tanışması için bir ağ oluşturmak, tecrübe paylaşımı gerçekleştirmek, geçmiş yılların muhasebesini yapmak, gelecek için ortak bir vizyon belirlemek ve ajanslar arasında işbirliği alanlarını tespit etmek amacıyla 16-19 Haziran 2011 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da açılışına katılması beklenen konferansa Devlet Planlama Teşkilatı’ndan müsteşar, müsteşar yardımcısı, genel müdür, daire başkanları ve uzman düzeyinde ve tüm Türkiye’yi kapsayan 26 Kalkınma Ajansından genel sekreter, uzman ve destek personeli düzeyinde yaklaşık 500 kişinin katılımı beklenmekte.

KUDAKA’nın ev sahipliğinde Palan, Polat ve Dedeman Otellerinde toplam dört gün sürecek konferansta; Ajansların hazırladığı sunuşlar, paneller, seminerler ve atölye çalışmaları yer alacaktır. Ayrıca sosyal aktiviteler kapsamında, KUDAKA tarafından konuklara Erzurum’un tarihi ve turistik güzellikleri tanıtılacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.