BölgeHaber Girişi : 05 Haziran 2011 00:11

25 Mart Oltuspor 3 puanı 90+3'te aldı!..

25 Mart Oltuspor 3 puanı 90+3'te aldı!..
25 Mart Oltuspor, takipçisi Emrespor'la oynadığı maçı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 kazandı.

Erzurum Ajans-25 Mart Oltuspor, takipçisi Emrespor'la oynadığı maçı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 kazandı.

Erzurum 2. Amatör Küme'de mücadele eden 25 Mart Oltuspor 13. hafta maçında ligde 3. sırada bulunan Emrespor'la bugün Oltu İlçe Stadı'nda karşılaştı. Kapalı bir havada başlayan maç, ilerleyen dakikalarda şiddetli yağmur altında devam etti.

Sakat olan kaptan Naci'nin ile kaleci Erol'un oynamadığı maça hızlı başlayan konuk Emrespor oldu. Maçın hemen başlarında ani bir kontra atakta rakip forvet, kalecimiz Burak Atilla ile karşı karşıya kaldı, fakat Atilla bu pozisyonda yaptığı kurtarışla mutlak bir golü önledi.

İlerleyen dakikalarda forvet oyuncularımız birkaç kez rakip kaleci ile karşı karşıya kalmalarına rağmen gol bulamadılar. Daha sonra yağmurun da başlaması ile maç orta saha mücadelesi şeklinde geçmeye başladı. Hher iki takımda vasat bir oyun sergilerken ilk yarı golsüz sona erdi. İlk yarının en dikkat çeken olayı ise maçın hakeminin ilk yarıyı 45 dakika dolmadan sona erdirmesi oldu.

İkinci yarıda 62. dakikada Emrespor 1-0 öne geçti. Maçı bırakmayan 25 Mart Oltuspor 68. dakikada Musaf ve 90+3. dakikada Mücahit'le kazandığı gollerle maçtan 2-1 galip ayrıldı ve galibiyet serisini 10'a çıkardı. Maçın son dakikasında Emre spordan Bekir Karti sol ayak baş parmağından sakatlandı sağa kenarında baygınlık geçiren futbolcu 112 acil servis ambulansı ile Oltu Devlet hastanesine kaldırıldı.

Bekir’in ilk müdahalenin ardından ayak parmağında önemli bir sorun olmadığı anlaşıldı.

25 Mart Oltuspor bu galibiyetle hem rakibinden ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almış oldu ve hem de zirve yolunda çok büyük bir avantaj ele geçirmiş oldu. Bu sonuçla 25 Mart Oltuspor puanını 30'a çıkarırken, Emrepor 25 puanda kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.